designoffice.hu
HU EN
Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon. H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998

A Herman Miller vállalat


A Herman Miller a vevők száma tekintetében ma a világ második legnagyobb irodabútorokat gyártó vállalata.

Négy kontinensen - Amerika, Európa, Ázsia, Ausztrália - több mint negyven országban képviselteti magát. A cég felépítése teljesen multinacionális, a kiemelkedő tervezői a legkülönbözőbb országokból érkeztek. A Herman Miller azáltal emelkedhetett a mai rangjára, hogy a világ legjobbjait gyűjtötte maga köré. Olyan ismert tervezőket tudhatott magáénak, mint Noguchi, Piretti, Bellini, Citterino és Bill Stump, akik munkája révén a formatervezés kategóriában tizenötször nyerte el a bútorgyártás Oscar-jának számító Amerikai Design Akademy aranyérmét. 

A több mint fél évszázada a világ élvonalához tartozó cég titka a folyamatos fejlesztés azért, hogy minél gyorsabban tudjon reagálni az újonnan jelentkező szükségletekre. Egyesült Államokon kívül a németországi, az olaszországi és az angliai gyárak gondoskodnak arról, hogy a kínálata minden igényt ki tudjon elégíteni.

A világcég felkészültségét és rugalmasságát mutatja, hogy a termelésének több mint 30%-a egyedi tervezésű irodabútorokból áll. A tervezése során az elsődleges szempont az ergonómia, hiszen a Herman Miller fő célkitűzése olyan bútorok megalkotása, amelyek ideális munkakörülményeket biztosítanak mindenki számára, és ez által a munkavégzés sikeres és hatékony legyen. Mindezt csúcstechnológiával, hiszen a Herman Miller kizárólag csak a legjobb minőséggel elégszik meg. Bútorai ez által nemcsak kényelmesek, hanem tartósak is. A cég több tízéves garanciát vállal minden bútorára.
Emellett hangsúlyozni kell, hogy a cég nagy figyelmet fordít a környezet állapotának fenntarthatóságára, a környezetvédelemre, emiatt termékei nagy százalékban készülnek újrahasznosított és újrahasznosítható anyagból.

Cégünk tagja a Birt Kereskedelmi Kamarának 

 
Fel az oldal tetejére ↑
Az Év Irodája 2013 az Avis Budget Group irodája lett Az Év Irodája 2014 III. hely: Ustream
Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Pinterest Youtube
Minden jog fenntartva az ED-Supply Zrt. részére