designoffice.hu
HU EN
Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon. H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998

Referenciák, ügyfeleink

Ustream

Ügyfél információkKépekLátványtervekTermékek


 

Ustream a nemrég felújított, legendás Párisi Nagyáruház három szintjét vette birtokba, vagyis közel 1800 négyzetméternyi irodateret bérel az Andrássy úton január óta. Korábban a Graphisoft Parkban dolgoztak, de kinőtték a helyüket, így találtak rá erre az unikális belvárosi lokációra. Érdekes kontrasztként hat, hogy a világörökség részét képező, nagypolgári palotákkal megtűzdelt sugárúton egy elegáns épületben egy hamisítatlan startup cég telepedett meg. Az összekötő kapocs a két „világ” között maga a loft, így a régebben Divatcsarnokként működő épület hatalmas belső tereivel, indusztriális fílingjével nagyszerű otthona lehet egy technológiai vállalatnak és az itt dolgozó Y-generációnak. 

A Ustream az élő, interaktív videó közvetítésben tölt be vezető szerepet a világon. Korlátlan számban képes összekötni közvetítőket és nézőket egyrészt innovatív technológiai megoldásokkal, másrészt kiterjedt közösségi és értesítési funkciókkal, amelyek lehetővé teszik bárki számára, hogy az általa szolgáltatott tartalom élőben váljon láthatóvá.

 
Adatlap

Iroda koncepció: 2013
Iroda koncepció kivitelezés: 2013
Lokáció: Budapest
Terület: 2000 m2
Dolgozók száma: 140
Irodaház: Paris Department Store
Ingatlan tulajdonos: ORCO Property Group
Ingatlan_üzemeltető: ORCO Property Group
Belsőépítészet: MadiLancos Studio
Bútorok: Herman Miller, IVM, Howe, Actiu, Alea, Enea, Martex, Aritfort
Kiegészítők: Buzzispace, Caimi
Fel az oldal tetejére ↑