designoffice.hu
HU EN
Az Europa Design a Hermann Miller forgalmazója 1996 óra Magyarországon. H-1025, Budapest, Törökvész út 71-73. T+ 36-1-200-9998

A Herman Miller vállalat

 
Herman Miller – szebb világot építünk
 
A Herman Miller név fogalom a design, a bútorgyártás és főleg az irodabútorok világában, a vevők számát tekintve jelenleg a második legnagyobb ilyen vállalat. 
A márka legrégebbi, hivatalos, magyar forgalmazóiként büszkék vagyunk arra, hogy részesei lehetünk a cég missziójának, hogy egy szebb világot és környezetet teremtsünk megrendelőink számára. 
 
A design, ergonómia és szakértelem tökéletes egyensúlyában működő Herman Miller négy kontinensen és több mint negyven országban van jelen. A központ a Michigan állambeli Zeelandben, az Egyesült Államokban található, de emellett van gyáruk és különböző komplexumaik Nagy Britanniában, Kínában és Olaszországban. 
A Herman Miller születése óta híres arról, hogy a világ legjobb és legismertebb designereivel működik együtt, mint Alexander Girard, Isamu Noguchi, Robert Propst, Bill Stumpf, Don Chadwick, Ayse Birsel, a Studio 7.5, Yves Béhar vagy Doug Ball.
 
A cég magáénak tudhat szinte minden neves design díjat, néhányat több alkalommal is elnyert.  
A Herman Millernél a design valódi értelmezésének megfelelően ez nem csak az esztétikumot jelenti, hanem azt is, hogy a tervezés már a termékfejlesztés első lépéseitől megjelenik. 
A cég komoly hangsúlyt fektet a kutatásra, ami biztosítja, hogy a termékeik valóban a maximális ergonómiát és innovációt képviseljék. Ehhez nagyon fontos, hogy ismerjék a modern irodákkal szemben támasztott elvárásokat és kihívásokat, melyekre képesek megoldásokat kínálni. 

Hazai forgalmazóként és évtizedes tapasztalattal a hazai piacra és igényekre szabva ajánljuk a Herman Miller kiváló termékeit. 


Tagjai vagyunk: 

Fel az oldal tetejére ↑
Adatkezelési tájékoztató Kapcsolat Kedvencek közé Facebook Pinterest You Tube Twitter
Minden jog fenntartva az ED-Supply Zrt. részére
EBA: Az év munkáltatója Az Év Irodája 2014 III. hely: Ustream Magyarország legkiválóbb vállaltai